Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2021 13:16 - Портали към Вселената
Автор: budha Категория: Изкуство   
Прочетен: 1228 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 23.08.2022 13:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Книга - Портали към Вселената

Нарисувах всичко напълно спонтанно… Всяка една моя рисунка тук е жива, нарисувана в състояние на медитация (съзнание без мисли). Първите изображения създавах за около час, но с времето те ставаха все по-сложни, все по-фини и изискваха все повече време. Най-дълго сътворяваната от мен рисунка ми отне 12 месеца. Обикновено сега правя една за около един-два месеца и никога не знам предварително какво ще нарисувам. Това е много вълнуващо и дълго преживяване, бих казал – съвършеното приключение! Първата си рисунка направих с химикал в детската ми стая върху тапета на стената, когато бях на около 1 година. Не успях да я завърша – баща ми влезе и ми отне „инструмента“, а рисунката ми беше заличена с гумичка за мастило. През годините в училище рисувах с химикал тетрадките си с малки чертички, които с времето се превръщаха в странни, невиждани от самия мен дотогава фрагменти. Допреди 10 г. не приемах насериозно това, което правя – показвах рисунките само на приятели или ги подарявах като картини на хора, за които исках да притежават нещо невиждано досега, нещо уникално. Затова в книгата ми е включено само малка част от нарисуваното от мен през годините – в момента, в който осъзнах, че нарисуваното е реално и някъде във Вселената има такива светове, започнах да събирам тази колекция, за да я покажа на хората. Оказа се, че рисунките са били начални сигнали за събуждането на нещо, което след години разбрах, че е било дадено на тази планета на трима души: на мен, на момче в Аржентина, което не развива дарбата си, и на възрастен мъж в Дубай (Обединени Арабски Емирства), който използва това, което му е дадено, но не смята да се занимава с него.

Дълго време не знаех какво означаваха тези изображения и не бързах да ги показвам, докато не придобият напълно завършен вид. Нямам предвид духовната им страна – интелектуалното предизвикателство беше да опиша в текст какво точно изразява нарисуваното от мен. В началото смятах, че творя в определен стил и направих множество (безуспешни) проучвания в Интернет в опит да го „идентифицирам“. Дори се срещнах с изкуствовед от Националната художествена академия, който определи нарисуваното от мен като нещо изключително от психологическа гледна точка. С времето, след години всекидневно практикуване на медитация, спонтанно и съвсем естествено открих свой собствен начин да разбирам смисъла и значението на това, което рисувам, докато медитирам. Оказа се нещо ново и го нарекох „Yoga Art – Universal Art“ („Йога изкуство – Вселенско изкуство“). „Йога“ в превод от санскрит означава „връзка“ и „съюз“ – каквито ми бяха дадени на 21 г. със събуждането на моята вътрешна духовна енергия „Кундалини“. Вселенско Изкуство беше някак естествено, защото това, което рисувам, е Вселената – рисунка след рисунка, показващи колко красива, огромна и изпълнена с живот е тя. Разбрах всичко това, когато бях вече тридесетгодишен – утвърден специалист в световна организация. Усещах, че моето място не е там – не защото не мога или не искам, а заради това, което ме очакваше като човек, който трябва да разкрие на цялата планета ново познание по начини, несъвместими с работата ми на системен администратор. Да бъда създател на ново изкуство, което представлява звездни карти и чисти портали на живата Вселена – такава, каквато нашите очи не са способни да я видят в нашия три- и четириизмерен свят. Който продължава да еволюира, изпълнен с живот и с много други цивилизации. Живях няколко години в Лондон (Англия) и изучавах хората. Това е най-доброто място за целта, защото можеш да се возиш в метрото с представители на страни от цял свят.

Мой приятел ми направи видео, което качих в You Tube, след което с мен се свързаха журналисти и много други хора, за да споделят личните си истории. В живота си винаги търсех Божествената искра в хората и наблюдавайки ги, винаги я намирах в техните сърца. Ние трябва да направим следващата крачка сега и да приемем много повече от себе си и от нашия свят. Да разберем, че има много светове, които не могат един без друг – така, както и ние не можем един без друг. И вместо да се делим, трябва да се научим да се приемаме. Защото няма да можем да продължим един без друг и ще отпаднем от еволюцията, която никога няма да спре. Не твърдя, че контактувам с извънземна форма на живот – извънземните, така или иначе, са на Земята преди нас. В книгата си акцентирам върху връзката си с цялата Вселена, осъществявана чрез Бог и Светият Дух, който се намира в сърцето на всеки човек. В стремежа си към постигане на истината и хармонията в живота си ние събираме пъзела от онези парчета, които подреждат нашата душа и ни издигат и превръщат в търсачи на нещо, което сме изгубил. Нещо много важно за нас. Нещо невидимо и непостижимо. Нещо, което всъщност е изворът на нашия Живот. Търсим го дотогава, докато намерим себе си в нас самите и бъдем истински свободни. Защото пълната свобода е постижима само ако открием собствените си сили вътре в нас, когато събудим своята вътрешна духовна енергия и постигнем себереализация. Когато не позволяваме на страха да се впие в съзнанието ни като вирус, който ни прави пасивни, с бъдеще без цветове. Затова никога не трябва да забравяме своя Божествен произход и да губим връзката си с всемогъщия Бог. Винаги, когато пожелаем да научим нещо повече, Вселената неминуемо отвръща и ни дава информация по най-добрия начин.

Духовният човек не е задължително да бъде религиозен – всички хора сме духовни същества и освен Душа, имаме и Дух. Вярвам, че много души на Земята вече тръпнат в очакване за истината и свободата – отвъд ограниченията на ума за предназначението на човешкия живот и за нашата планета, за това, колко много разумен живот ни заобикаля в Слънчевата система и отвъд тази Галактика. Разнообразието от извънземни форми на живот е огромно и контактът на официално ниво не е никак далече във времето. Има и цивилизации, зле настроени към Земята, но добронамерените са много повече и ни помагат по фин и незабележим начин, без натрапване, без показност и без да поставят изисквания. Контактът с тях е напълно реално и закономерно развитие на политическата еволюция на човешката цивилизация, която много скоро ще достигне до момент, в който нашите братя и сестри от Космоса ще могат да се разхождат сред нас. Ние, от своя страна, ще откриваме Космоса по-свободни и необременени от предразсъдъци – ще посещаваме други планети по същия начин, както когато започнахме да пътуваме до други континенти и за времето си това бяха исторически събития. Днес е толкова лесно да прелетим със самолет между два континента и да се върнем обратно за броени дни… Всички ние идваме отнякъде и всяко едно превъплъщение ни дава ново и нови житейски уроци за Истината, за Любовта и за Хармонията. Затова най-висшата цел е да бъдем именно Духа и да станем чисти инструменти на чистата Божествена Любов. Когато рисувам, се чувствам много тих и спокоен, времето не съществува и усещането е за абсолютна вътрешна свобода. За мен спокойствието – това рядко срещано в съвремието ни качество, винаги е било нещо естествено. Без него е много трудно човек да чуе своя вътрешен глас. За да се докоснем до Божествената искра, заложена във всеки един от нас, е нужна много малко тишина на ума и спокойствие на сърцето. Тогава можем да постигнем всичко, което ни е дадено – стига да не се самоограничаваме чрез егото. Отвъд егото нашата връзка с Вселената е напълно постижима.

В книгата си показвам неща, които съм нарисувал за новите деца и бъдещите поколения на земята. Всички мои рисунки са портали към Вселената, към светове отвъд пределите и разбиранията на нашите представи и схващания за света. Високо развити светове, към които и човечеството трябва да се стреми. Те всички познават Любовта в нейната чиста и светла форма на проявление на Божественото, което ръководи всяка частица около нас. Децата, които сега се раждат, имат очите да виждат – естествено и ясно – нарисуваното от мен, да разпознават тези светове и един ден те ще могат и да ги посещават. Те ще бъдат онези, които ще разпространяват това ново познание за планетата. Именно това е причината тези деца (високоразвити същества ) от всички краища на Вселената да идват на Земята – за да помогнат на хората да станат по-осъзнати, а не просто по-добри. Да разчупят ограниченията на егото, на материалното мислене и възприятие за общуване и за отношението към животните и планетата ни. Много от тях идват на тази планета за първи път за да обединяват а не да разделят човешките души . И когато това бъде постигнато, ние ще бъдем приети във Вселената като планета, готова да бъде част от едно по-голямо семейство, в което има Мир и Любов. Хората сме просто прашинка в безкрайността, но прашинка безценна и много важна за тази безкрайност, защото е част от нея, от Вселената. А

Вселената е пълна с живот. Планетата ни също е живо същество, със свое съзнание, което се движи и комуникира с други планети и светове. На Земята има много портали, отворени за светлата енергия. Планетата еволюира, а заедно с нея и хората. С повдигането на вибрациите ще останат само чисти портали, отворени към нас като бъдещи членове на едно голямо космическо семейство, в което много неща от досегашния ни начин на живот ще отпаднат. Надявам се със създаденото от мен да повдигна духа на човек, когато съзерцава моя рисунка, да докосна сърцето му чрез очите, които изследват изображението на един портал. Затова за мен е изключително важно това познание да бъде чисто и всяка моя медитация започва с молитва към Бог, когато искам да предам на хората посланието на Вселената. Като дете на тази Вселена ръката ми допълва нови знания за цивилизацията, като повдига на по-високо ниво съзнанието и подготвя човечеството за общуването му с нашите звездни братя и сестри. Благодаря за всяка рисунка, когато я завърша, на същата тази сила, която не може да бъде обяснена с думи и която на Земята се нарича с много имена, но определено може да се усети, да се почувства от всяка една човешка душа. Назовавам я с думичката „Бог“. С такава мисия в програмата „Живот“ избрах да се родя – да покажа на човешките същества Вселената, като разширя техния кръгозор на знания и възприятия. Създадох тази книга не, за да убеждавам, а да дам знания на отворените умове и на бъдещите поколения. Тя е дар за Човечеството – така, както аз самият дойдох като дар за тази планета.

Идвам от звездния куп на Плеядите, чиито обитатели не се различават от хората на земята по външни белези. Моите рисунки са създадени с много любов – това е тяхното послание и вибрации, които могат да се усетят, защото точно такава е самата Вселена – изпълнена с висша Любов. За мен е важно да знам как усещате тези рисунки, когато ги съзерцавате в тишина, и като читатели трябва да се чувствате свободни да споделите своите усещания. Всичко беше нарисувано от мен много бавно и с внимание към детайла – затова и моята молба и желание е, когато наблюдавате тези рисунки, да не бързате. Дайте си достатъчно време да ги усетите и там, вътре във вас, ще се появи едно чувство за безвремие. Едно чувство за благодат, за контакт с братя по разум, които ви подават ръка всеки ден по пътят на Любовта и Светлината. Надявам се всичко, написано и нарисувано от мен като инструмент на чистата Божествена Любов, да накара много човешки сърца и умове да се отворят за Истината, Любовта, Светлината и Бог!

Милен Стоянов

https://izdavam.com/bg/book/PortalstotheUniverse/4896
   










Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha
Категория: Изкуство
Прочетен: 1755428
Постинги: 407
Коментари: 457
Гласове: 5236
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031