Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2009 00:14 - Прегръщам все пак отвреме навреме някой плейбой
Автор: sofiya Категория: Тя и той   
Прочетен: 3700 Коментари: 13 Гласове:
0



Не мога, не умея вече да се влюбвам.

Съжалявам. Така съжалявам! Предпочитам да фантазирам, да си измислям. Да го сънувам. Да си въобразявам, че правя любов с лорд Байрон, а не със съвременен реален...

Когато излизам с реален никак не се получава. Защото почти не харесвам никого.  Гледам устата му, огромна, ще ме глътне (а все налита да  целува!),  носът му огромен (навежда се да усети парфюма ми дали е марков!), очите му все шарят наоколо , не може да се концентрира в разговора, ту часовника си ще гледа, ту някое дългокрако маце. Ако все пак се съсредоточи, то е да фиксира едрия ми бюст.

Или просто е прекалено слаб и слабоволев, че трябва да го закриляш и не можеш да почувстваш мъж до себе си, или пък  уж прекалено  силен по дух и физика, дебел с бирено коремче и цапнат в устата, ще те залее с порно-индустрия и ХХL посред бял ден.

Друг ще е прекомерно нисък и трябва да го гледам отвисоко от височината на 160-сантиметровия си поглед, а той ще избива комплекси на тема височина като заядливо се шегува с това как обидно кратък е сексуалният живот на жената и пита ползвам ли вибратор (!!!)  Отговарям: Не, не харесвам Наполеоновци, при това говорещи нонстоп за пари.

Друг пък ми се вижда доста мързелив, застаряващ някак, няма тонус за живот. Все за секс приказва, но като го гледам, чудя се какви ли ще  ги свърши, така флегматичен ми изглежда.

Трети пък  - работохолик, пристрастен в работа, твори, пише, смята, дебатира, политика прави, прави бизнес с незвестнокакво ( не питам да не сгазя лука!) - луд умора няма. А за мен кога ще намери мъничко време?  Ако предложа да се срещнем ,  ще гледа да ме заведе в кварталното кафене та да не се охарчи, ще киснем два часа на кафе и  минерална вода. Недайбоже да предложа ресторант – той си брои левчетата и слага на масата половината сметка; ще дели наполовина с мен значи.

Друг пък направо отказва, нямал пари, а и жените напоследък били такива използвачки. Нещастник! През ден си пия виното с мезето с приятелки в заведения и сама си плащам, че и бакшиш оставям. Не съм я докарала още до там, че да мизерствам и да чакам мъж да ме почерпи, цял живот сама си плащам сметките и грешките.

Явно аз съм си виновна, все на гнили ябълки попадам, или “изпаднали германци”, или герои на Оноре дьо Балзак – пестеливи.

А напоследък и едни такива Нарциси са се навъдили. През цялото време говорим за техните проблеми, за техните неволи, за техните успехи, за техните планове, за техните “бивши”, за техните въжделения по двадесетгодишни писенца, за техните анатомични дадености, за техните финансови проблеми, за техните законни половинки...

Ох, нахлуват неканени гости от миналото, а уж съм забравила. Нахлуват едни спомени за истински мъж с главно “М”. Разравям пепелта, така боли.

Прегръщам все пак отвреме навреме някой плейбой, стискам здраво очи и си представям...другия, онзи от миналото, истинският, обичаният, обичащият, сънуващият, закрилящият, захвърленият от мен, забравеният (защото така е било разумно???).  Това дето го правя с днешния мачо си е чиста изневяра, фриволност, прегръдки без конкретен притежател, нещо като безконтактен масаж.

Ами такива едни работи със силния пол преживявам.

Чудя се само на мен ли се случва...



Тагове:   плейбой,   навреме,   отвреме,


Гласувай:
0



1. temenuga - Имах честта първа да прочета тази ...
23.01.2009 00:24
Имах честта първа да прочета тази изповед...Може би защото все едно аз съм я писала...
Прекалено лично ме засегна...
Да, така е, души като нас, реещи се в по-извисени територии, твърде рядко намират достойни мъжки същности, с които да осъществят чудото на взаимността...
цитирай
2. sofiya - temenuga
23.01.2009 00:42
Благодаря ти, че си направи труда да четеш моите смешки-плачки:))) не знам, това ме окуражава, представи си, хахаха, значи не съм сама в неудачите с мъже! Все съм мислила, че съм прекалено критична, а и наоколо ме съветват да правя повече компромиси. Къде повече, не виждам. Просто нямам късмет да срещна точния човек, защото съм убедена, че е жив и здрав и също има подобни проблеми, но пък с жени. Все пак не са ни потънали гемиите, нали?
цитирай
3. temenuga - Разбира се, че си "правя тр...
23.01.2009 01:21
Разбира се, че си "правя труда" да чета интелигентно поднесени текстове, които ме досегват емоционално...
Не мисля, че пътят е през компромисите...Не бихме били щастливи с полулюбов и полувръзка...Нали?...
Разбира се, че има път напред. И не се знае, отстоявайки себе си и принципите си, кого ще привлечем, визуализирайки желанията си:)))
цитирай
4. edinman - Партизан за бой се стяга...
23.01.2009 10:25
Момичета,много някак си изведнъж решихте да минете от "другата" страна и докато четях поста се наточих за лют отпор!
Джентълменски ще изчакам да ви мине малко кризата ,че усещам как тук ще стане напечено..)))
цитирай
5. анонимен - !
23.01.2009 10:47
Това някакъв вид разказ ли е или си е изповед.Абе не сме чак пък толкоз загубеняци мъжете.Да ви успокоя ,ще срещнете мъжа.Вие го търсите.Успех.
цитирай
6. sofiya - 4. edinman - Партизан за бой се стяга...
23.01.2009 23:41
...няма вече партизан, има вече мутра за бой се стяга..:))) но сме отворени за люти спорове, дори ще бъде много, много забавно и интересно да чуем мъжката гледна точка. не сме минали от "другата" страна, все още сме си хетеросексуални, няма криза, няма психо...просто такава е дадеността с мъжката половина в БГ-то, повярвай ми. Ако беше жена щеше да изповядваш и ти нашите мисли. Просто няма мъже!
цитирай
7. sofiya - gen - !
23.01.2009 23:49
Ами има доза гротеска, но си е чиста истина, образите са литературни, но си съществуват, мъже в диапазон 40-55 г. и все от същия десен. Не ме успокояваш, не търся нищо...вече не търся...Купонясваме си феминистки.
цитирай
8. krankar - доброто старо време...
24.01.2009 11:54
има една теория за доброто старо време,според която, това, което е сега, е далеч по-лошо от онова, което е било едно време. Рекламистите напоследък използват това в своите рекламни послания - носталгията по разни неща от времето "на баба", или нещо от рода "както беше едно време". Призмата на времето пречупва нещата по определен начин. Не мисля, че мъжете сега са станали по-лоши от преди. Готов съм да поспоря по този въпрос, без разбира се да имам претенции за перфектни познания в областта"тя и той". В днешно време възможностите за комуникации са многократно по-големи , поради което срещаш повече неподходящи хора,но това не означава, че всички са такива.Има страшно много реализъм в този твой добър постинг. Не се впечатлявай толкова от това, че някой от мъжете повече говори за секс, или съсредоточава погледа си в едрия ти бюст,мисля, че това е нормално, все пак си чела Фройд и Юнг, нали.....
цитирай
9. sofiya - krankar
24.01.2009 13:29
Благодаря ти за коментара! Но тук не става дума за доброто старо време, а за днешни реалии. Да, определено мъжете на около 50-55 г. в по-голямата си част са станали по-лоши, за което си има и обективни причини. Безконечен преход, стрес, умора, Нарцисизъм, понякога неспособност да се преборят с новите предизвикателства, криза на средната възраст, която ги тласка към доста по-млада плът, материализъм и прекомерен прагматизъм. Не споря с теб, извини ме! Аз споделям собствен опит, при това прекалено искрено, без измами и преструвки.
цитирай
10. анонимен - fyODHyXNxPPK
26.10.2012 17:33
PMvBSa <a href="http://azdhoxcxmtgd.com/">azdhoxcxmtgd</a>, [url=http://tchnmookhpec.com/]tchnmookhpec[/url], [link=http://tkqefuqmwylu.com/]tkqefuqmwylu[/link], http://hayaxdmegozk.com/
цитирай
11. анонимен - DvLmHMLV
26.10.2012 23:23
wwSDVX <a href="http://dpbgoouwleal.com/">dpbgoouwleal</a>, [url=http://thkekfrpxyjk.com/]thkekfrpxyjk[/url], [link=http://ugdsdnphjhbq.com/]ugdsdnphjhbq[/link], http://hnghdzwobdfd.com/
цитирай
12. анонимен - OUyUbswRFFKT
27.10.2012 00:54
89PwfI <a href="http://frjnuothijqb.com/">frjnuothijqb</a>, [url=http://zgxitsrxqdvt.com/]zgxitsrxqdvt[/url], [link=http://bseecifeiycr.com/]bseecifeiycr[/link], http://urhlvftrgiig.com/
цитирай
13. анонимен - gGoVJCgPHwQjcHO
27.10.2012 22:29
v8bbIt <a href="http://yjafybpkcvnw.com/">yjafybpkcvnw</a>, [url=http://hzlornjmpwwg.com/]hzlornjmpwwg[/url], [link=http://uxsbscgtxhrd.com/]uxsbscgtxhrd[/link], http://asklwrbpjqlz.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sofiya
Категория: Изкуство
Прочетен: 2637722
Постинги: 585
Коментари: 2086
Гласове: 6762
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930